Kringloopwinkel Vraag & Aanbod Wijchen

Goed Voor Elkaar!

Get Adobe Flash player

Kringloopwinkel Vraag & Aanbod in Wijchen komt graag in contact met enthousiaste en klantvriendelijke vrijwilligers die de handen uit de mouwen willen steken. We hebben een veelheid aan werkzaamheden die U samen met collega vrijwilligers uitvoert. Om een indruk te geven:

- Medewerkers in de winkel (bijvoorbeeld afdeling Kleding, Speelgoed, Boeken, Muziek, Huishoudelijke artikelen, Meubels en bedden etc)

- Chauffeurs en planners (afdeling planning & Vervoer)

- Kassa medewerkers

- Medewerkers afdeling Inbreng

- Medewerkers bij ondersteunende afdeling zoals Administratie, Personeelszaken, Onderhoud gebouwen.

Daarnaast hebben we ook behoefte aan vrijwilligers die leiding kunnen en willen geven. Denk daarbij aan functies zoals Coördinator, Dagdeel Leider (DDL) in de winkel of een rol in het bestuur.

Na Uw aanmelding, via telefoon 024-6421812) of e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ), wordt u uitgenodigd voor een gesprek. Daarbij gaan we samen met U kijken welke interesses en mogelijkheden U heeft en welke werkzaamheden bij V&A het beste bij U passen. Dit is uiteraard ook afhankelijk van de behoefte aan vrijwilligers die de Kringloopwinkel V&A op dat moment heeft. Een vrijwilliger bij V&A is minimaal beschikbaar voor 2 dagdelen (ochtend en/of middag) per week. Welke dagdelen het meest geschikt zijn vindt in goed overleg plaats. De coördinator van de afdeling stemt dat regelmatig met U af.