Kringloopwinkel Vraag & Aanbod Wijchen

Goed Voor Elkaar!

Get Adobe Flash player

Er zijn ruim honderd vrijwilligers wekelijks actief bij Kringloopwinkel Vraag & Aanbod. Onze vrijwilligers bestaan uit een zeer gemêleerde groep: van jong tot oud, van bouwvakker tot architect, van vutter tot stagiaire.  De vrijwilligers kunnen op allerlei terreinen worden ingezet. In de winkel voor de verkoop of achter de kassa. Bij de inbreng waar de goederen gesorteerd en geprijsd worden en van waaruit de winkel wordt aangevuld. Als planner/telefonist(e). In de kleding afdeling of bij de Electro. Hier worden alle binnen gebrachte elektrische apparaten nagekeken, geprijsd en in de winkel geplaatst. Er zijn ook enkele vrijwilligers die op de financiële administratie werken. Anderen zitten in de Commissie Goede doelen of in de redactie van het Kringnieuws. En natuurlijk moeten we onze chauffeurs niet vergeten die ook vaak in de meubelafdelingen actief zijn. We organiseren regelmatig activiteiten voor onze vrijwilligers, zoals een nieuwjaarsreceptie, in het verleden hebben we bijvoorbeeld wel eens jeu de boules of boerengolf georganiseerd. Bijna altijd samen met een hapje en drankje.    

                                      

Ook werken er bij ons  mensen die weer graag de arbeidsmarkt opgaan. We werken regelmatig samen met herintegratie projecten. Ook bieden wij plek aan scholieren voor hun maatschappelijke stage.  Dat betekent dat sommige vrijwilligers ook andere vrijwilligers/stagiaires begeleiden en inwerken.

Maar in zo'n grote organisatie is natuurlijk ook altijd verloop. Vandaar dat u elders in het menu de knop vacatures kunt vinden mocht u geïnteresseerd zijn om bij ons te komen werken. Als u zich bij ons aanmeldt dan krijgt u eerst een gesprek met de coördinatoren en het bestuurslid dat het personeelswerk doet. Er wordt van u verwacht dat u twee dagdelen inzetbaar bent.